ELEKTROTECHNIEK

Binnen de installatietechniek is belangrijk dat het bouwproces goed verloopt. Van het ontwerp tot en met de revisie. Van de uitvoering tot en met de financien. Om deze reden is het van groot belang dat er al van het begin van een project een goed ontwerp word gemaakt op tekening. Deze tekening ontwikkeld zich verder binnen het bouwproces naar een nauwkeurige revisie. De tekeningen beinvloeden alle aspecten binnen het bouwproces van een project. Dit kan een hoop druk opleveren binnen een organisatie. Wij hopen u te kunnen helpen, efficienter en kostenbesparend uw projecten uit te voeren.

Voor het vervaardigen van de installatietekeningen maken we gebruik van AutocadRevit en Stabicad. We gebruiken altijd de laatste symboliek voor de installatietekeningen. De installatietekeningen en installatieschema’s zijn gekoppeld middels een database. Hierdoor kunnen tijdens het bouwproces eenvoudig gegevens gegenereerd worden zoals aantallen, artikelen, tekeninglijsten en groepenverklaringen. Door een goede samenwerking en het streven naar een efficient bouwproces, kunnen de projecten succesvol worden opgeleverd.

TEKENINGEN DIGITALISEREN

Wij zijn gespecialiceerd in het omzetten van aangeleverde tekeningen naar een gewenst digitaal formaat. Zowel bouwkundige als elektrotechnische tekeningen kunnen wij digitaliseren.

Voor het digitaliseren van de tekeningen maken wij gebruik van AutocadRevit en Stabicad. De nieuwe gedigitaliseerde tekeningen worden in een database opgenomen. De elektrotechnische symbolen worden voorzien van informatie waardoor onder andere installatieschema’s, artikellijsten, tekeninglijsten en groepenverklaringen gegenereerd kunnen worden. De digitale tekeningen kunnen vervaardigd worden in onder andere DWG, PDF, RVT, JPG, DWF, DGN en FBX formaat. Het onderling converteren tussen deze bestanden is ook goed mogelijk.

3D VISUALISATIE

3D tekenwerk en visualisaties zijn de trend in de teken- en ontwerp branche. Het gebeurt steeds vaker dat de zakelijke als particuliere markt kiest voor een visualisatie/artis impression van het bouwproject.

Visualisaties geven u inzicht bij uw bouwproject en kunnen u helpen bij het maken van uw definitieve keuze. Daarnaast zijn onze visualisaties uitermate geschikt als verkoopplaatje. Denk bijvoorbeeld aan verkoopbrochures, bouwborden, spandoeken enzovoorts.

Twijfel niet als u een specialist zoekt in artist impressions en 3D visualisaties. Daal Designs is hier in gespecialiseerd. Wij presenteren uw project optimaal.

BIM

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van AutocadRevit en Stabicad tekeningen voor de elektrotechniek. Volgens vooroplopende architecten is BIM (Building Information Modeling) dé toekomstige manier van het ontwerpen van een bouwproces. Wij kunnen hierbij assisteren door grote delen van dit traject uit handen te nemen.

Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.