Uw partner in design!

Daal Designs is een gespecialiseerd Technisch Tekenbureau voor zowel projectmatige installaties alsmede (kleine) particuliere werken. Wij voeren teken- en engineeringswerkzaamheden uit voor architectenbureaus, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, gemeenten, woningcorporaties, aannemers, leveranciers, particulieren en overige. Onze organisatie voornamelijk gespecialiseerd binnen de elektrotechniek en de beveiligingstechniek.

Daal Designs is in 2013 opgericht met als kernkwaliteiten CAD-tekenwerkzaamheden, tekeningenbeheer, calculatiewerkzaamheden, projectmanagement en projectondersteuning. Vanaf 2014 hebben wij onze diensten uitgebreid met tekenwerkzaamheden en tekeningbeheer door onze Revit-/Bim-modelleurs. Wij hebben nu een aantal projecten in BIM met succes afgerond. Vanaf 2015 zijn wij gestart met 3D visualisatie.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliĆ«nten. Het gaat tenslotte om de nauwgezette samenwerking om tot positieve resultaten te komen. Door deze persoonlijke benadering zijn wij beter in staat projectondersteuning te bieden aan opdrachtgevers en onze werkzaamheden op de situatie af te stemmen.